3 Şubat 2012 Cuma

THE DESCENDANTS (2011)





Herkesin hayatında trajik anlarla ortaya çıkan bir dağılma hikayesi vardır. Sizin henüz olmadıysa da mutlaka olacaktır. İşte bu film o anlarda size nasıl toparlanmanız gerektiği konusunda  yardımcı olabilir.

Sideways ve About Schmidt (izlemediyseniz mutlaka izleyin)  gibi çok iyi  iki filmi yönetmiş olan Alexander Payne, filmine Hawai’nin olağanüstü görüntüleri ve müzikleri ile çok başarılı bir fon oluşturmuş. Sonrasını da tamamen oyuncularına bırakmış. Filmin başarısı da işte buradan geliyor. Yönetmenin rahat bıraktığı oyuncuların üstdüzey performansları  filmi değerli kılıyor. George Clooney oyunculuk performasında büyülüyor. Yüzü, filmin konusunu oluşturan trajedinin izlerini barındırıyor. Size karakterinin duygusunu birebir hissettiriyor. Shailene Woodley geleceğin yıldızı olmanın izlerini taşıyor.

Tamamen trajik bir dram olan  hikayesinde hiçbir şekilde duygularınızı sömürmeyen film, bu yılın en başarılı filmlerinden.

Ayrıca büyük prodüksiyonların arasından küçük bütçeli sıcak filmleri bazen ön plana çıkarmayı seven Akademi bu yıl bu filmi seçebilir…







 Filmin Puanı: İMDB: 7.8/10


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder